Niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana....

12.3.2006

Nuorten ikämiesten unelmissa oli viestimitalin ottaminen hiihtosuunnistuksen SM -kisoista Ylivieskasta. Lokakuun alussa haaveen eteen alettiin tekemään töitä ja kaiken piti olla kohdallaan vain ja ainoastaan sunnuntaina 12.3.2006. Henkilökohtaisen kilpailun piti edeltävänä päivänä toimia pohjustavana harjoituksena itse viestiä varten ja tietysti maastoon ja urastoon tutustumisen merkeissä. Se tavoite toteutui jopa ennakoitua paremmin LQ:ta lukuunottamatta, kun LW ja PJ tutustuivatkin maastoihin oikein ajan kanssa, kisan mentyä kiville jo 3. rastille mennessä...

Viesti meni kuitenkin olosuhteet ja viime viikkojen sairastelut huomioonottaen joukkueelta hyvin, aivan kuten oli suunniteltu - ainoastaan se pieni kynnys jäi ylittämättä, eli mitali jäi minuutin ja 27 sekunnin päähän.  Hisustuksessa se ei ole iso ero, mutta tällä kertaa se erotti vepolaiset mitalista. Onneksi kuitenkin pohjoisen seurat saivat kaksi mitallia Laitasaaren Vedon ottaessa hopeaa ja S 2000:n viedessä prossiset lätkät Keminmaahan. Erityisen hienoa oli seurata Laivelaisten kamppailua viestin voitosta, sekään ei jäänyt kauaksi! Onnea Velstalle, Arille ja Kekelle!

Kaiken kaikkiaan poikien kanssa oltiin kuitenkin tyytyväisiä ja vepolaiset ovat nyt palanneet hisuilukentille vuosien tauon jälkeen. Ensi vuonna on uudet tavoitteet ja uudet kisat, toivottavasti saamme mukaan myös muita vepolaisia joukkueita. Kaikki hiihtosuunnistuksesta kiinnostuneet nuoret ja vanhemmat, ottakaa reilusti yhteyttä suunnistusjaoston porukkaan - aletaan harjoittelemaan porukalla, Lasset ja allekirjoittanut antavat vinkkejä ja tukea harrastuksen aloittamiseksi!

Hisuilukausi ei onneksi ihan vielä pääty, vaan LW ja PJ lähtevät vielä ensi viikonloppuna pikamatkan SM -kisoihin Taavettiin flunssien jo hellitettyä.

Hisuiluterveisin,

PJ

Ylivieskan SM-kisojen nettisivut, juttuineen ja tuloksineen löytyvät oheisesta linkistä:Lisätietoja: http://www.ylivieskankuula.com/kisat/