Pojat piipahti Kymenlaaksossa...

19.3.2006

Lasse W ja PJ piipahtivat viikonlopulla Taavetissa, Luumäellä hisustelukauden päättävässä SM -pikamatkan kisassa. Valitettavasti vielä ei keretty saamaan joukkuetta kasatuksi LumiToukola -viestiin, mutta ensi vuonna Kuortaneelle lähetään Vepon porukalla kisaamaan.

Kilpailusta ei sinänsä hirveästi jäänyt jälipolville kerrottavaa, kuin että seikkaluratahan siellä oli tarjolla ja kokemuksena reissu oli taas kerran hieno, poislukien lumituisku joka loppui paluumatkalla vasta Pulkkilan jälkeen. LW:n loppusijoitus oli hienosti 10., mutta matkalla Lasse oli pitkään kiinni plakaatti-sijassa - lopun virheet sitten jättivät plakaatit muille jaettavaksi. Hyvä suoritus kuitenkin flunssaiselta Karpaasilta.

Kisan jälkeisessä syvällisessä analysoinnissa todettiin, että ensi kautta varten PJ käy välittömästi näöntarkastuksessa Optigolla (onneksi Vepolla on loistavia yhteistyökumppaneita!!!!), jotta tiheiden uraverkostojen lukemiseen ikään ja massaan nähden kovassa hiihtovauhdissa löytyisi apua. LW:n osalta ei muuta parannettavaa löydetty kuin, että terveyden säilyttäminen kilpailukaudella on ensi vuoden pääteemana.

Vepon hisuilukausi päättyy tähän matkaraporttiin, joten nyt alkaa valmistautuminen kesäkauteen ja ensi talveen. Tänään kokoonnuttiin Vepo-talolle suunnistajien ensimmäiselle yhteislenkille. Jatkossakin kaikki uudet ja vanhat Vepolaiset ovat tervetulleita joka sunnuntai aamu klo 9 yhteislenkille mukaan. Hiihtelemme niin pitkään kuin lumia piisaa ja heti kun kelit sallivat, aloitamme juoksu/juoksu-kävely -lenkit. Lenkkivauhti on sopivaa PK -tahtia, joten räkä poskella ei ole tarkoitus lenkkeillä - joten rohkeasti vaan mukaan!!! Yhdessä pitkät lenkit on mukavempia ja ne tulee myös tehdyksi.

Hisuiluterveisin,

PJ 

Linkki kisasivuille:Lisätietoja: http://www.luura.net/hs2006/