Vepolaiset joukolla Pohjantähti -rasteilla.

24.5.2006

Vepolaiset pihkaniskat avasivat kilpailukautta SK Pohjantähden kansallisissa kisoissa Metelinmäellä.

Nuorten ja ikämiesten sarjoissa tuli tavallseen tapaan hyviä suorituksia ja normaalisuorituksiakin. Westerholmin Lasse jatkoi vakuuttavaa voittokulkuaan H35 -sarjassa. Ojalan Tonin esitys H 16 -sarjassa oli loistava. Kovana juoksijana tunnettu Toni nappasi 2.sijan - joten suunnistuskin alkaa sujumaan varsin mallikkaasti. Räisäsen Kari otti varmalla suorituksella 3. sijan H45 -sarjassa. Muitten ikämiesten esityksistä ei hirveästi kommentoitavaa löydykkään, mutta kisathan ovat vasta aluillaan.

Nuorten sarjoissa tuli tukku muitakin hyviä esityksiä. Käsmän Salla sijoittui D12TR -radalla 7. ja Säävälän Anni-Elina oli 9. D10RR -radalla Julia Jussila oli viides. Lari-Santerilla sattui Metelinmäellä huono päivä ja yksi rasti jäi epähuomiossa väliin, mutta vauhtia piisaa - kuten väliajoista näkee.

Miesten pääsarjassa Paavolan Teemu sijoittui seitsämänneksi. Vauhtia Teemulla piisaa ja kunhan suunnistuksen sujuvuus saadaan pakettiin, niin kesän aikana voidaan odottaa kovia suorituksia. Runtin Jannella sattui Metelimäellä huono päivä, mutta kausi on aluillaan ja Keski-Suomen leiriltä haetaan vauhtia ja varmuutta hyvillä taitotreeneillä ja kovilla kisoilla.

Vepolaisten kisakausi jatkuu Keskipohjanmaa -viestillä helatorstaina. Viesteihin lähtee nuorten ja miesten joukkue. Miesten viestissä Mika Myllylä harjoittelee Jukolan viestin avaukseen ja liittyy näin ollen mukaan Vepon suunnistusryhmään. Toivottakaamme Mika lämpimästi tervetulleeksi meidän porukkaan.

Aikuisten ja osittain nuorten ryhmäkin aloittaa Keski-Suomen leirin helatorstai-iltana. Leirillä harjoitellaan Äänekosken ja Konginkankaan vaativissa maastoissa ja kisaillaan Jämsän kansallisissa. Heti Keski-Suomen leirin jälkeen jatketaan leireilyä Iso-Syötteellä hioen kuntoa Jukolan viestiin ja muihin kesän koitoksiin.

Keski-Suomen kirjeenvaihtaja

 

 Lisätietoja: http://pohjantahti.suunnistus.net/kilpailut/ptrastit2006/tulokset_pt2006.html