Kalevan Rastiviesteissä palkintosijoja VePolaisille!!!

30.6.2007

VePo1 palkintojen jaossa komeinen pokaaleineen. Onnittelut Anni-Elinalle, Antti-Pekalle ja Teemulle.
VePo1 palkintojen jaossa komeinen pokaaleineen. Onnittelut Anni-Elinalle, Antti-Pekalle ja Teemulle.
VePo2 juoksi joukkueella Salla, Henri ja Julia! Joukkueen ilmeen veti iloiseksi myös arvonnassa voitetut palkinnot. Hieno suoritus tiukassa kisassa kaikilta ja ensi vuonna taas uusi viesti.
VePo2 juoksi joukkueella Salla, Henri ja Julia! Joukkueen ilmeen veti iloiseksi myös arvonnassa voitetut palkinnot. Hieno suoritus tiukassa kisassa kaikilta ja ensi vuonna taas uusi viesti.
Ei se hopeakaan jäänyt kauas, vain 3 sekunnin päähän. Teemu maalileimauksessa ja edessä OH:n ankkuri....
Ei se hopeakaan jäänyt kauas, vain 3 sekunnin päähän. Teemu maalileimauksessa ja edessä OH:n ankkuri....

Kalevan Rastiviestit käytiin lauantaina 30.6. Pytkyharjun hulppeissa maisemissa. Maasto oli varsin hyväkulkuinen, mutta korkeuseroja piisasi. VePolaisille paistoi vaihteeksi aurinkokin tämän kauden viesteissä, kiitos meidän nuorten ja naisten! Jälleen kerran oli mukavaa olla paikalla ja nauttia kivasta ilmapiiristä, niin kisapaikalla kuin seurateltallakin!

Naisten D21C sarjan voitto tuli VePon joukkueelle: Virpi Korpi, Minna Runtti ja Oili Loukusa. Hienoa, onnittelut voittajille! Joukkue onnistui tasaisen hyvin ja se takasi maukkaan voiton.

Nuorten osalta saimme kasaan kaksi joukkuetta H/D 12 RR -viestiin, yhtä juoksijaa vaille jäätiin kolmannesta joukkueesta - no ensi vuonna sitten Iihin kasaammekin uusista Oravapolkulaisista useamman joukkueen! Joukkueet suoriutuivat viestistä loistavasti. 1-joukkueella tiedettiin olevan mahdollisuuksia hyvänä päivänä kärkeen, eikä kauaksi siitä jäätykkään - hieno kolmas sija komeine pokaaleineen oli kotiin tuomisina! 2-joukkuekin onnistui mukavasti päätyen sijalle 22. varsin tiukassa viestissä. 1-joukkue siirtyykin ensi vuoden viestiä ajatellen jo seuraavaan sarjaan, joten tältä pohjalta onkin hyvä jatkaa ensi vuonna kohden uusia haasteita.

Miesten osalta ei lähdetty hakemaan jackpotteja millään saralla, mutta hieman paremmilla suorituksilla ilme olisi voinut olla iloisempikin. H21B -sarjassa VePo ylsi sijalle 6. joukkueella: Raine Tolonen, Hannu Holappa ja Jan Skog, mikä olikin päivän parasta antia - hieman parempana päivänä trio olisi ollut selkeästi taistelemassa palkintosijoista...se sitten ensi vuonna ja tärkeintähän oli tarjota porukan nuorimmaiselle kovia haasteita miesten joukossa ja mallikkaasti Rane hoitikin avauksen raskaan leiriviikon päätteeksi. Amerikan vahvistus Hannukin pääsi kesälomallaan piipahtaan VePon joukkueessa hakien motivaatiota harjoitteluun ensi kesää varten.

H130 -sarjassa Rönkön Timo osoitti olevansa kovassa kunnossa veteraanien MM-kisojen lähestyessä. Muilta osin joukkueen tavoitteena ollut hyväksytty läpipääsy onnistuikin, parannettavaa jääkin ensi vuodelle - mutta seuraavaan sarjaan siirrtyäkseen joukkeella menee vielä muutama vuosi, joten harjoittelua lienee lisättävä :-)

H21A -sarjan osalta lähdettiin hakemaan puhtaalla suorituksella kohtuullista eroa kärkeen. Tavoitteesta kyllä jäätiin pummien johdosta, mutta mukana oltiin taas ja ympäri selvittiin.

Kuntosarjan osalta ei valitettavasti parin sairastapauksen ja lomien johdosta saatu joukkuetta kasaan ja näin ollen tuloksena oli keskeytys, kun ankkuria ei  saatu odotellemaan puomille. Anu hoiti avauksen vallan mainiosti lähinnä miehistä koottujen joukkueiden joukossa. Säävälän Hannu pisti eka kertaa lapun rintaan ja lupasi, ettei se ollut viimeinen kerta. Ensi kesälle pitää saada nimenomaan kuntosarjaan mahdollisimaan monta joukkuetta, koska sarjassahan ei tarvitse lisenssiä ja VePossa kuitenkin on paljon Oulu -rasteja kiertäviä harrastelijoita.

Tässä tämän kertainen tarina. Nyt auton pakkaukseen ja huomenna VePolaisia starttaa jo Kainuun Rastiviikolla Sotkamossa, osa tosin vain avauskisassa.

Ohessa linkki kisasivuille:

http://www.pohjantahti.suunnistus.net/kalevanrastiviestit/index.html