Raine Tolonen Pohjois-Suomen mestariksi keskimatkalla

4.8.2008


Suunnistuksen PSM -kisat kisailtiin  viime viikonvaihteessa 1.-3.8. Raahessa. Vepolaisia oli kesälomakaudesta ja flunssa-aallosta huolimatta mukavasti osallistumassa alueemme arvokisoihin. Mitaleja saatiin, mutta hieman enemmän oli tarjolla kuin pystyttiin ottamaan.

Viikonlopun parhaasta suorituksesta vastasi perjantain keskimatkalla Raine Tolonen, joka otti Pohjois-Suomen mestaruuden ja Barents -ottelun hopeamitalin H18 -sarjassa jättäen taakseen tukun kovia nimiä.

Henkilökohtaisilla Pitkillä matkoilla lauantaina mitaleja saatiin H35 -sarjassa, kun Lasse otti hopean ja Mika pronssin heti imussa. Ikäviä nelossijojakin valitettavasti tuli....

Sunnuntain viesteihin lähdettiin neljällä joukkueella. Nuoret saivat hyvää kokemusta (sivussa myös PSM -hopeamitalin sarjassa H40!!!), samoin myös kaksi joukkuetta sarjassa H120 - mestaruus oli tarjolla ja normipäivänä sen piti tullakin. Tuloksena oli pronssinen mitali ja nelossija, joten ei sekään ihan ala-arvoinen suoritus ole...

Kilpailukausi jatkuu tiiviinä. Tulevana viikonloppuna osa kovakuntoisista vepolaisista juoksee Tunturisuunnistuksessa ja heti seuraavana viikonvaihteena on aluemestaruuskisat Kuusamossa, Petäjävaaran maastoissa.

Ohessa linkki PSM -kisojen sivuille....Lisätietoja: http://www.saloistenreipas.fi/