Jukola 2010 takana

28.6.2010

Vepolaiset piipahtivat perinteiseen tapaan Jukolan viestissä Kytäjällä 19.-20.6.2010. Tällä kertaa saimme kasaan yhden venlajoukkueen ja kaksi jukolajoukkuetta. Ensi vuoden Jukolaan sitten taas kolme miesten ja ainaski yksi naisten joukkue raavitaan taas kasaan, kun loukkaantuneet toipuvat ja työkiireet hellittävät (ja nuoret uskaltavat lähteä joukolla mukaan).

 

Miesten viestin osalta vihdoinkin ykkösjoukkue pystyi tasaiseen, vain pieniä virheitä sisältäneeseen suoritukseen. Niimpä lopputulos olikin kaikkien aikojen paras, eli 274. Suorituksen kokonaishallinta oli kaiken a ja o, kun pitkästä aikaa oli Jukolassa ihan oikea suunnistusmaasto ja polkutykitystä ei ollut tarjolla. Kakkosjoukkue teki myös tasaisen suorituksen ja lopputuloksena oli sunnuntai aamuna sijoitus 656.

 

Venlat selvisivät kunnialla oman viestinsä läpi, Minnan huikean ankkuriosuuden jälkeen loppusijoitukseksi tuli 818.

 

Ensi vuoden Jukola kisaillaan sitten Virolahdella, eli Salpa-Jukola 2011. Sinne panostetaankin sitten varsinkin miesten osalta oikein urakalla, kun rakennusprojektit ja vaivat on hoidettu. Pistäkäähän kaikki jo ajankohta ylös kalentereihinne. Leiritystä halukkaille tullaan tarjoamaan, mahdollisesti jo syksylle 2010 - viimeistään helatorstaille 2011.

 

Kiitokset jälleen kerran kaikille mukana olijoille, reissu oli raskas - mutta vastaavasti antoisa ja hauska, kuten aina!

 

Alla linkkejä tämän vuoden kisasivuille ja jo ensi vuoden kisasivuille, valmistautuminen kannattaa aloittaa jo nyt!

 

PMJ

http://www.jukola2010.net/sivut/pages/fi/etusivu.php

http://www.jukola2011.net/