Vepolaiset Nuorten Jukolassa

26.8.2012

Vepon huipputiimi!
Vepon huipputiimi!

Vepon nuori joukkue suunnisti mallikkaasti viime viikonloppuna 18.8 Vehmaalla käydyssä Nuorten Jukolassa.

Matkaan startattiin jo perjantaina yhteiskuljetuksella SK Pohjantähden ja Pudasjärven Urheilijoiden kanssa.Illalla saatiin hieman tuntumaa maastoon mallisuunnistuksessa ja yötä oltiin paikallisessa seurakuntakeskuksessa.

Lauantaina aurinko paistoi täydeltä terältä ja pellolla istuskellessa ketään ei ainakaan palellut. Suunnistussää oli loistava ja myöhempien osuuksien juoksijoilla oli mukava seurata kilpailua samalla pitäen huolta riittävästä juomisesta.

Vepolaiset teki hienoja suorituksia ja loppujen lopuksi jokainen taisi olla tyytyväinen omaan suunnistukseensa.Nuorten Jukolan kingiksi tänä vuonna nousi Ounasvaaran hiihtoseura.

VePon joukkueessa suunnistivat 1. osuus Joona Holappa 2. Rasmus-Wille Hankaniemi 3.Anna Goman 4.Thomas Westerholm 5.Tiia Impiö 6.Anni-Elina Säävälä ja ankkurina Taneli Kauppila. Joukkueen loistavaakin loistavampana huoltajana toimi Hannu! Nuoret kiittää Hannua hyvästä huollosta :-)

Vaikka matkaan lähdettiinkin osin kokemattomalla joukkueella, takaisin Ouluun palasi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 7 väsynyttä mutta paljon kokeneempaa ja muistorikkaampaa vepolaista!